Defibrillaattorin käyttö

Paras hyöty defibrillaattorista saadaan kun käy elvytyskurssin myös, jolloin eloton ihminen saa elvytystä nopeasti (ensimmäiset minuutit kriittisiä).

Defibrillaattori antaa potilaalle tasavirtasähköiskun, jolla sydämen oma tahdistus voidaan palauttaa. Tämä sähköimpulssi lopettaa nimenomaan sydämen kammiovärinän, joka on suurin yksittäinen elottomuuteen johtavista syistä. Defibrillaattori analysoi itse sydämen rytmin ja antaa iskun kammiovärinän ollessa kyseessä. Laite ei anna sähköiskua, mikäli sydän ei ole kammiovärinätilassa. Siten laitteen käyttö on varmasti turvallista ja voi parhaimmillaan pelastaa potilaan hengen. Defibrillaattorit ovat asiakkaan tärkein yksittäinen tuote.

Defibrillaattorista johdetaan sähköä sydänlihakseen rintakehään asetettavien elektrodien kautta. Elektrodit on asetettava oikeisiin kohtiin ja oikeaan asentoon, mutta laite kyllä kertoo selkeästi ja rauhallisesti, miten niiden kiinnittäminen tapahtuu oikeaoppisesti. Laite neuvoo elvyttäjää myös koko elvytyksen ajan. Meidän kursseillamme saat vielä varmuuden defibrillaattorin käytöstä. Kun sähkövirta siirtyy sydämeen, sydän alkaa pumppaamaan verta ja verenkierto palautuu.

Defibrillaattori on saatava nopeasti käyttöön

Defibrillaattori tulisi saada käyttöön noin 3-5 minuutin kuluessa sydänpysähdyksestä, sillä aikaviiveellä on suuri merkitys toipumisen ja ylipäätään selviytymisen kannalta. Mitä kauemmin aikaa kuluu sydämen pysähtymisestä laitteen käyttöön, ennuste huononee. On arvioitu, että jokainen viiveminuutti heikentää ennustetta jopa 10 %,

Defibrillaattorin hinta

Defibrillaattoreidemme verolliset hinnat vaihtelevat reilusta 1400 eurosta reiluun 1850 euroon. Jokaisen tuotteen kohdalta löydät tarkemman tuotekuvauksen ja muut tiedot sekä hinnan.

Defibrillaattorit Suomessa

Defibrillaattoreiden määrä Suomessa kasvaa tasaiseen tahtiin. Laitteita hankitaan niin kotiin, työpaikoille kuin julkisiin tiloihinkin, kuten kauppakeskuksiin. Meillä defibrillaattorit ovat yksi suosituimmista tuotteistamme. Katso sinäkin tarkempia tietoja laitteistamme ja tee tilaus!

Hanki verkkokaupastamme tai koulutustemme yhteydessä

Turvallisuuskauppa tarjoaa laadukkaat defibrillaattorit – eli niin sanotut sydämen käynnistinkoneet / sydäniskurit / deffat – sydänpysähdyksen saaneen potilaan elvyttämiseen. Defibrillaattori opastaa selkeästi suomen kielellä ja kuvien avulla laitteen käyttäjää toimimaan turvallisesti ja kaikin puolin oikein. Laitetta on helppo käyttää, mutta parhaan hyödyn saat esimerkiksi osallistumalla ensiapukurssillemme. Tutustu koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan!

Tuotevalikoimistamme löytyvät maallikkokäyttöön sopivat defibrillaattorit kotiin ja työpaikallesekä muut ensiaputuotteet. Tilaa suoraan helposti verkkokaupastamme tai ota yhteyttä, mikäli haluat tietää tarkemmin tuotteista. Edustamme yleisimpiä Suomessa käytettäviä, laadukkaiksi ja luotettaviksi todettuja laitteita, joiden käyttö kodeissa tai muussa yksityistarkoituksessa on nykyään yhä yleisempää.