Ensiapupäivystys ja tapahtumaturvallisuus

Ensiapupäivystys ja tapahtumaturvallisuus -tapahtumia

Ensiapupäivystys ja tapahtumaturvallisuus ovat erittäin tärkeä osa itse tapahtumaa. Rescue Training House tuottaa laadukasta ensiapupäivystystä erilaisiin tapahtumiin. Kaikki työntekijät ovat ensihoidon ammattilaisia, mikä takaa erittäin hyvän ja ammattitasoisen hoidon tapahtumanne turvaamiseksi.

Tuomme mukanamme kaikki tarvittavat ensiapuvälineet mm. defibrillaattori, ensiapureput. Tarvittaessa käytössämme on myös ambulanssi varusteineen. Ensiapuäivystäjät pukeutuvat valkoisiin liiveihin, joissa on huomiota herättävä teksti ”ENSIAPU”. Joiden avulla päivystäjät erottuvat helposti. Toimimme myös huomaamattomasti ja vain hätätilanteessa tulemme esille. Päivystäjät pukeutuvat aina tilaisuuden mukaan tarvittaessa myös tummaan pukuun.

Luodaan yhdessä hyvät ja turvalliset puitteet tapahtumallenne! Voitte rauhassa keskittyä tapahtumaan, me huolehdimme turvallisuudesta ja yllättävistä hätäensiapua tarvitsevista tilanteista.

Tapahtumien suunnittelussa tulee ottaa huomioon useita eri asioita mm. pelastussuunnitelma ja järjestyksenvalvonta. Suunnittelemme pieniä ja suuria tapahtuma kokonaisuuksia.