Tulityökoulutus – Tulityökurssi – Tulityökortti

Tulityökoulutus

Tulityökurssi osoittaa, että suurin osa työpaikoilla sekä kotona syttyneistä tulipaloista kyettäisiin sammuttamaan kahden ensimmäisen minuutin kuluessa. Mikäli alkusammutuskalusto on kunnossa sekä tulipalon havainnut osaa käyttää alkusammutuskalustoa oikein.

Pyydä tarjous ryhmäkoulutukselle

Mitä on tulityö?

Tulityöksi lasketaan lainvoimaisesti määritelty erityistä vaaraa aiheuttava työ, kuten esimerkiksi kipinöintiä aiheuttavat työt (mm. kaarihitsaus, kaasuhitsaus, kaari- ja polttoleikkaus, laikkaleikkaus ja metallien hionta). Myös avotulta tuottavan työvälineen käyttäminen lasketaan tulitöiksi.

Mitä hyötyä on tulityökorttikoulutuksesta?

Koulutuksessa opit ennaltaehkäisemään tulityöhön liittyviä vaaratilanteita. Opit myös keskeisen ohjaavan lainsäädännön ja ohjeistuksen sekä eri osapuolten vastuualueet. Opit myös ymmärtämään ennakkosuunnitteluvaiheita sekä tulityöluvan merkitystä työnteossa.

Tulityökortti on monelle ammattilaiselle pakollinen koulutus. Se on voimassa viisi vuotta, kaikissa Pohjoismaissa. Myös tulityöluvan kirjoittajalla tulee olla voimassa oleva tulityökortti!!

Tulityökoulutus on uudistunut 1.1.2016. Tulityökurssi sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät. Uudistuneessa koulutuksessa painotetaan entistä enemmän ennaltaehkäisyyn ja riskien tunnistamiseen. Näin ollen turvallisuus tulitöissä lisääntyy.

Tarjoamme myös palo- ja tulityövatiointia.

 

Tulityökoulutus -kurssi:

  • Tulitöihin liittyvät riskit ja niihin varautuminen
  • Tulitöihin liittyvä lainsäädäntö
  • Ensiapu tulityötapaturmissa
  • Alkusammutusharjoitukset
  • Suojausharjoitus
  • Koe päivän päätteeksi

Tulityökoulutuksen yhteydessä voimme päivittää alkusammutuskalustonne vaivattomasti. Voitte tiedustella sammutinhuoltoa ja lisäkalustoa jo ennen koulutusta, jolloin kaluston käyttöönopastus voidaan sisällyttää tulityökurssiin.

Ilmoittaudu mukaan!

Tulityökortti