Elvytyskurssi (PPE-D)

Elvytyskurssi mahdollistaa oikein toimimisen tositilanteessa. Yksi napin painallus voi pelastaa ihmishengen! Onko teillä jo käytössänne maallikkoelvytykseen suunniteltu puoliautomaattinen defibrillaattori? Osaavatko kaikki käyttää sitä oikealla tavalla? Kun sydänpysähdys koittaa, tarvitaan sen jälleenkäynnistymiseen niin defibrillaattoria kuin perinteisiä peruselvytystaitoja.

Muutaman tunnin mittaisessa koulutuksessa (kesto riippuu osallistujamäärästä) käydään tarkasti läpi defibrillaattorin käyttö sekä peruselvytyksen periaatteet käytännön harjoitteiden kautta. Tämän jälkeen jokainen teistä osaa toimia tositilanteen koittaessa oikein!

Defibrillaattori on saatava nopeasti käyttöön

Defibrillaattori tulisi saada käyttöön noin 3-5 minuutin kuluessa sydänpysähdyksestä, sillä aikaviiveellä on suuri merkitys toipumisen ja ylipäätään selviytymisen kannalta. Mitä kauemmin aikaa kuluu sydämen pysähtymisestä laitteen käyttöön, ennuste huononee. On arvioitu, että jokainen viiveminuutti heikentää ennustetta jopa 10 %,

Elottoman potilaan selviytymisen kannalta oleellisia tekijöitä ovat laadukas elvytys sekä aika, joka kuluu sydämen pysähtymisestä siihen hetkeen, kun defibrillaattorilla annetaan ensimmäinen isku. Kyse on muutamista minuuteista! Pelastushenkilöstö ei aina ehdi paikalle riittävän nopeasti, tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää että työyhteisöstänne löytyy riittävän monta elvytystaitoista henkilöä.

Elvytyskurssi

  • Defibrillaattorin toimintaperiaatteet ja käyttö
  • Peruselvytys
  • Käytännön harjoitteita

Defibrillaattorin hinta

Defibrillaattoreidemme verolliset hinnat vaihtelevat reilusta 1400 eurosta reiluun 1850 euroon. Jokaisen tuotteen kohdalta löydät tarkemman tuotekuvauksen ja muut tiedot sekä hinnan.

Defibrillaattorit Suomessa

Defibrillaattoreiden määrä Suomessa kasvaa tasaiseen tahtiin. Laitteita hankitaan niin kotiin, organisaatioihin kuin julkisiin tiloihinkin, kuten kauppakeskuksiin. Meillä defibrillaattorit ovat yksi suosituimmista tuotteistamme. Katso sinäkin tarkempia tietoja laitteistamme ja tee tilaus!

Hanki verkkokaupastamme tai koulutustemme yhteydessä

 

Tiesitkö! Ensiapuvalmiuden järjestämisestä ja ylläpidosta voi saada KELA-korvausta. Katso Kela ohje