Erityiskurssit jatyöturvallisuuskortti

Erityiskurssit voidaan mukauttaa eri ammatti- ja harrasteryhmille, esimerkiksi lasten tai vanhusten kanssa työskentelevät, ammattiautoilijat, sähkötyöntekijät, retkeilijät, leirien ohjaajat, kesätapahtumien työntekijät jne. Jokainen yritys ja yhteisö on omanlaisensa, joten kaikki erityiskurssit räätälöidään juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi.

Koulutuksiamme voidaan myös yhdistellä, jolloin saamme teille mahdollisimman monipuoliset tiedot ja taidot toimia erilaisissa hätätilanteissa! Erityiskurssien kestosuosikki on yhdistetty hätäensiapu- ja alkusammutuskoulutus, joka on kestoltaan 6 oppituntia. Se on tiivis ja toiminnallinen ratkaisu silloin, kun aikaa ei ole kovin paljoa tai halutaan vain päivittää aiempaa osaamista.

erityiskurssit

Kauttamme voitte tilata myös erilaisia ensiapu- ja turvallisuustuotteita, joiden käyttöä voidaan yhdessä harjoitella kurssin aikana! Saatavana erilaiset ensiapupakkaukset, defibrillaattori, elvytysnuket, nestesammuttimet, sammutuspeitteet… Katso lisää verkkokaupastamme! Mikäli sieltä ei juuri nyt löydy etsimääsi, ole meihin yhteydessä soittamalla tai viestilomakkeen kautta.